Despre ASUB »

Despre ASUB »

Asociația Studenților din Universitatea București (ASUB) este o organizație neguvernamentală ce a luat naștere în data de 17 mai 1999 având ca scop principal reprezentarea tuturor studenților din Universitatea București cu preponderență pe partea sindicală.

Asociația Studenților din Universitatea București (ASUB) este singura organizație studențească constituită legal la nivel de Universitate și fiind recunoscută de către forurile superioare ale Universității din București ca partener egal în luarea de decizii.

De asemenea, ASUB  desfășoară și activități cu caracter profesional ce au contribuit de-a lungul timpului la satisfacerea nevoilor studenților, dar și la dezvoltarea organizației. Acest lucru a transformat ASUB-ul  într-o organizație viabilă, serioasă și a cărei credibilitate a crescut cu fiecare acțiune desfășurată.

Implicarea membrilor a fost una constantă, fiind mereu stimulați să-și pună ideile în practică, să se dezvolte personal în cadrul organizației și să lucreze în echipă pentru realizarea proiectelor la un nivel ridicat.

ASUB  a devenit un lider de opinie în mediul ONG-urilor și în mass-media. Spiritul propriu, atitudinea și idealurile noastre constituie un tot unitar.

 Cultura organizațională pe care o dezvoltăm se aplică și asupra proiectelor pe care asociațiile membre le desfășoară, asigurând buna derulare a acestora și contribuind la nivelul calității ce au ca scop final dezvoltarea personală și profesională a studenților din Universitatea București.